Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. január 11., hétfő

Szilvi öko hírlevele - takarítás


Most megtudhatjátok, hogy egy öko mániással van dolgotok. Bár azt mondják,hogy a világ megmentésével már elkéstünk, én mégis vallom, hogy akkor is kell tennünk, hogy élhető maradjon világunk. Ezért kattantam mostanában rá az ECO termékek és régi, olcsó módszerek használatára , felkutatására a háztartásban.

Nos, itt egy link, de számos más, hasonló témájút találhattok még a neten:http://www.biotippek.hu/takaritas.html

Saját tapasztalatból mondhatom, hogy az ecet vízkőoldásban verhetetlen. Én higítatlanul használom, ha már gázos a lerakódás, aztán állni hagyom egy darabig aztán egytörlés, kis sikálás, szinte tényleg úgy mint a reklámokban, hihetetlen. Igaz szellőztetni közben és utána nem árt:))

Egyéb termékeket neten is vehetsz, illetve a DM-ben találhatóak az Ecover márkájú termékek (mosogatószer, mosószer, stb.) illetve
Alverde kozmetikumok (sampon, krémek, popsikrém, stb.)
Ezek nem tartalmaznak ránk és a környezetre káros anyagokat, igaz áruk kicsit magasabb (bár nem mindegyiké).
Netes boltok: www.biolux.hu, www.bionatura.hu
(Sehol nincs anyagi érdekeltségem:))Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése