Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. január 23., szombat

Amit az oldalról mondani szertnék


Oldalamat nem rég kezdtem el írni és egyre több gondolatom és ötletem kerekedik, amelyeket meg szeretnék osztani. Ehhez azonban idő kell és ebből most a két gyerkőc mellett nincs sok.
Ennek ellenére, "Beköszönő" ígéretemhez híven, próbálom minél több, érdekes tartalommal megtölteni az oldalt.

Az írás mellett igyekszem más oldalakat megkeresni és olvasni, amelyek hasonló témában íródnak. Sajnos ehhez is idő kell. Azt viszont már most látom, hogy mások is írtak olyan témáról, hasonló dolgokat, amelyről én is. Ezért elnézést, ha sok a redundancia más oldalakkal összevetve az enyémet. Próbálok majd többet olvasni és egy-egy témánál hivatkozni a másoknál talált hasznos, jól leírt tartalmakra, remélem, ezért nem neheztel majd rám senki.

Írni viszont azért írnék ugyanarról a témáról, mert:
  • minél több oldalon olvasnak az emberek egy témáról , annál inkább felkeltheti kíváncsiságukat (ha egy ember mond valamit, lehet, hogy nem is figyelnek rá, ha kettő, akkor elgondolkodnak rajta, ha három , akkor talán el is hiszik, amit mondani akar)
  • ugyanarról a témáról azért biztosan lesznek új aspektusok, információk, mellyel gazdagíthatjuk a másik elképzeléseit
  • lehet, hogy amíg az egyik oldalra rátalálnak, addig a másikra nem, így nagyobb az esély, hogy többször leírt témákat többen megtalálják

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése