Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. november 29., hétfő

Ma kezdődik az ENSZ Klímaváltozási Konferenciája

Kudarc, kevés esély? Meddig akarnak ezen gondolkozni és semmit sem tenni? Lassan nem is lesz értelme!

InfoRádió / MTI






"Ma kezdődik az ENSZ Klímaváltozási Konferenciája a mexikói Cancúnban. A december 10-ig tartó tanácskozás célja a 2012-ben lejáró kiotói jegyzőkönyv fölváltása egy új nemzetközi megállapodással.
Az elemzők kevés esélyt lának a megegyezésre a tavaly kudarccal zárult koppenhágai klímacsúcs után. Közben szakemberek a brit tudományos akadémia kiadványában arra figyelmeztetnek: a Föld akár 4 fokos fölmelegedését is okozhatja, hogy nincs az államokra nézve kötelező érvényű, a károsanyag-kibocsátást csökkentő megállapodás. A legnagyobb károsanyag-kibocsátó Kína és az Egyesült Államok; a két ország a termeli a szennyezőanyagok 41 százalékát."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése