Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. szeptember 23., csütörtök

Elektromos töltőoszlop

"A következő egy évben ingyen tankolhatnak az elektromos autók az Elmű-Émász szerdán átadott, nyilvános elektromos töltőoszlopánál a társaságcsoport elektromos mobilitás programja keretében. A nemzeti fejlesztési minisztérium államtitkára az eseményt követően elmondta, az állam a szabályozás révén tudja leginkább támogatni az alternatív energiaforrások és közlekedési módok elterjedését."
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-380975

Erre a hírre csak ennek a szomorú filmnek a megnézését tudom ajánlani:
Ki ölte meg az elektromos autót (Who killed the electric car) Na ezért tartunk még csak itt:(((

"A világ egyik leggyorsabb, leghatékonyabb autója, volt. Nem bocsátott ki szennyező anyagokat, Azok a szerencsések, akik vezethették, többé nem akartak más autóba ülni. De vajon miért semmisítette meg a General Motors az EV1 elektromos járműflottáját az arizonai sivatag mélyén?
A film végigköveti a GM EV1 életét és titokzatos halálát, megvizsgálja, hogy milyen kulturális és gazdasági hatása volt, és ezek milyen visszhangra találtak a kormány és a nagy üzleti vállalkozások termeiben."

A film letölthető:
http://orgridea.org/index.php?option=com_content&view=article&id=62:ki-oelte-meg-az-elektromos-autot-who-killed-the-electric-car&catid=38:filmek&Itemid=113

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése