Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. július 2., péntek

Nyitott szemmel - Pályázati felhívás

"A mi világunk" címmel az alábbi pályázatot hirdette meg az újság, internetes oldalán, hátha valakit még érdekel, bár a határidő már elég szoros:)
Megvalósítható-e egy élhetőbb és boldogabb világ? Hogyan lehetne értelmesebb, emberségesebb módon élni az egyén, a család, a közösségi élet, illetve a társadalom szintjén? Ön mit tesz vagy tenne másként ennek a megvalósításáért? Élő példák, gyakorlati tapasztalatok, nemes célkitűzések leírását várjuk az ember és a természet, az ember és a társadalom, az egyén és a család, az ember és az Isten kapcsolatában.

A pályaműveket novella, dráma, esszé, vers, vagy tanulmány jellegű értekező próza műfajában várjuk.

A pályázat elbírálásának legfőbb kritériumai: közérthetőség, hitelesség, drámaiság, személyesség, érzékletes stílus, példaértékű, felemelő mondanivaló.

Terjedelme: 2–5 A/4-es oldal.
A pályázatok beérkezési határideje: 2010. július 15.

Díjazás:
I. helyezett: 30 000 Ft
II. helyezett: 20 000 Ft
III. helyezett: 10 000 Ft


A legsikeresebb alkotásokat, ötleteket reprezentatív kötetben megjelentetjük.
A pályázatra jogtiszta, még nem publikált alkotásokat várunk, az alábbi címek egyikére:

Nyitott Szemmel szerkesztősége, 8200 Veszprém, Ívelő sétány 26., szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése