Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. október 12., kedd

Másnak is szüksége van rá...

Mármint támogatásra. Sajnos nem csak árvíz, vörös iszap, elhagyott állatok vannak, hanem beteg emberek is, akik sokszor nem számíthatnak csak a jóérzésű emberek segítségére.
Kedves barátaimról már írtam két bejegyzésben, amelyet az Írások címszó alatt találhattok. (Ragyogj kicsi Napsugár!, Ritka Betegségek Világnapja - egy kívülálló szemével)
Mivel akarva-akaratlan én lettem az ő PR-esük, szószólójuk, most a nevükben kérünk támogatást az alábbi rövid írással, illetve egy már megtalált támogatóval együtt, amelynek keretében egy bizonyos termékének eladásából származó bevétel egy részével tudnak segíteni. Ennek leírását itt találhatjátok:
http://www.neurofibromatozis.com/news.php?extend.16.1


A neurofibromatózis árnyékában

A békásmegyeri tízemeletesek egyikében él egy fiatal család egy kislánnyal, akik látszólag hétköznapi mindennapjaikat élik. Csak ők tudják, mennyi nehézségen mentek keresztül, mivel gyermeküknek egy igen ritka betegsége van, a neurofibromatózis. A betegség jelenleg gyógyíthatatlan, daganatos elváltozásokkal jár, amely bármely szervet megtámadhatja, ezzel pokollá téve a beteg és hozzátartozói mindennapjait. A házaspár 2005-től egy önsegítő csoportot hozott létre, azóta vállalja betegtársai sorsának jobbá tételét, mára közel 150 család 500 betegével tartja a kapcsolatot. Öt év után sikerült létrehozni egy Közhasznú Egyesületet, amelynek célja a színvonalú orvosi ellátás megteremtésében való közreműködés, a betegek érdekképviselete és felvilágosító munka. Az idén bejegyzett szervezet azonban fennmaradásához segítségre szorul, mivel két évig nem pályázhat anyagi segítségre, ezért jó szándékú segítőkre lenne szükség, akik támogatnák őket. Az NF Magyarország a 10701207-65579235-51100005 számlaszámra várja az adományokat.
www.neurofibromatozis.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése