Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2010. október 19., kedd

Kreatív blogger díj - válasz Timinek, Attilának

Timi írta...

Szilvi, nagyon szépen köszönöm! Rögtön ki is teszem! :)


Nagyon szívesen!
Most láttam, hogy Te is támogatsz egy daganatos kisfiút és családját http://segitsdaninak.blogspot.com Sajnos az az én kedves barátaimnak is van egy beteg kislányuk, akiről már írtam itt párszor és kértem is mostanában segítséget.
Többször gondolkoztam azon, hogy ezek a pici gyerekek vajon miért lesznek már ebben a korban betegek. Nem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a levegő, az étel, a víz, az életmód, amelyet manapság élünk van ennyire káros hatással. Már csak ezért is fontosnak tartom, hogy minél nagyobb fontosságot tulajdonítsunk környezetünk és saját magunk védelmére!

Attila írta...

Kedves Szilvi, nagyon köszönöm a megtiszteltetést!
Ezzel az első feltételnek talán eleget is tettem, a többinek sajnos nem tudok, így a díjról le kell mondanom. Többek közt azért is, mert nem vagyok blogger; a "dolgaink" - a látszat ellenére - nem blog.
Bizonyára ismered a legendát a sakk feltalálójának tiszteletdíjáról. Ott csak kettővel kellett szorozni, mégis csillagászati mennyiségekhez jutottunk még a sakktábla teljes bejárása előtt. Ha ebben a pilótajátékban hetes szorzóval dolgozunk, én már alighanem tövig járhatom a lábam a neten, mire találok 7 olyan bloggert, aki még nem kapta meg a díjat.
De köszönöm, tényleg örülök, hogy gondoltál rám!

Igen, láttam, hogy nem blogot írsz, de annyira tetszik, hogy gondoltam ily módon még jobban fel tudom rá hívni mások figyelmét, bár már korábban is ajánlottam az oldaladat:)
Igazából azt gondolom, hogy ez a díj ráirányítja a figyelmet az ajánlott blogokra és így TÉNYLEG el is olvassák azokat az érdeklődők. Ezt saját tapasztalatból mondom, mivel én is így vagyok vele:)
Igen, ismerem a mondát, de ez nem akadályozott meg abban, hogy átvegyem és továbbítsam a díjat, mert ha már valaki kapott is akár ilyen, akár más hasonlót, a lényegnek azt tartottam, hogy megmutassam másoknak, hogy én mit tartok fontosnak, értékesnek, persze nem önérdekből, mert szerintem az ajánlott oldalak minden ember számára fontosak kell legyenek.
Szóval, még egyszer nagyon szívesen:)

2 megjegyzés:

  1. Szilvi, ha gondolod, tedd ki a blogodban Dani logóját, hátha innen is jön még segítség. A kislányról olvastam én is, szívesen bevesszük a "körbe" ha írsz róla egy kicsit akár e-mailben, és a családja hozzájárul, hogy "szerepeljen" a blogon. Nagyon szépen köszönöm még egyszer a díjat, illetve hogy kilinkelted ide Dani blogját :)

    VálaszTörlés
  2. Nos, nekem ez maga a díj. :)
    Köszönöm!

    VálaszTörlés