Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2011. március 1., kedd

vntv - ajánló

Szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, aki még nem ismeri, a www.vntv.hu-ra, amelyen a "Legnézettebb videók" között nagyon sok érdekes és tanulságos beszélgetést láthatunk, hallhatunk (Fenntartható fejlődés, Gyógynövények, táplálkozás témákban is, mindezt holisztikus szemléletmódban.
Legutóbb a tv-ben kaptam el egy interjút a dioxin-ról, amelynek alapján csak megerősíteni tudom előző bejegyzésem megállapítását és félelmeit, miszerint "minden nap és minden percben veszélyben vagyunk" és még hozzá kell tennem, hogy sajnos néha lehetetlen, vagy nagyon nehéz tenni ez ellen.

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek, rendszeresen járok erre az oldalra videókat nézni nagyon hasznosak. Sajnos a tévében sokszor nem tudom megnézni.

    VálaszTörlés