Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2011. február 2., szerda

Búcsúzás - Válasz Csocsodalomnak

Kedves blogtársam!

Köszönöm a kedves szavakat és bátorítást, amely jól jön, hiszen azt gondolom sok kismama átéli az újra munkába állás, vagy nem állás nehézségeit. Az én helyzetem jelenleg még bizonytalan és most csak válaszra várakozással telik az idő.

Nagyon tetszettek az oldaladon a takarékos névjegykártya, illetve képtartó készítés ötletei!
Nekem is van egy gyors ötletem, amelyet sajnos nem volt időm eddig megírni, de akkor most: a vizes palackok hasznosítására ötlet, hogy nem sokkal a nyaka fölött elvágva tölcsérnek is alkalmazható, én pedig ezt a kis tölcsért a virágaim földjébe szúrtam és így, ha mondjuk hosszabb ideig nem tudom locsolni, teletöltöm és így adagolja a vizet. Persze lehet venni is ilyen vízadagolót, de ez nem kerül semmibe.
A megmaradt másik felét, amely az üveg alja, arra használtam fel, hogy a kertben lévő oszlopok tetejére húztam rá, amely így megvédi az időjárástól és rozsdásodástól.

Remélem azért még néha lesz időm egy kis írásra, a látott-hallott hírek késztetnek, hogy továbbadjam őket, felhívjam a figyelmet. Sajnos, hogy mostanában csupa lehangoló hírt tudtam közölni.

Mindenkinek további jó írást és olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése