Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2012. október 18., csütörtök

Rossz belegondolni....

Múltkor a HÉV-en utazva siheder fiúk arról beszéltek, hogy melyik a legijesztőbb film, horrorfilm. Akkor arra gondoltam, hogy minden film, amellyel próbálták túllicitálni egymást semmiség ahhoz képest, amikor leperegnek előttem olyan filmszerű villanások, ahol az alábbi cikkben leírt dolgok hatásait próbálom elképzelni.
Bizony a valóság számomra az igazán horrorisztikus. Vagy inkább a jövő valósága, ahol mindezek a hatások már valóban mutatkozni fognak. Szegény gyermekeink!!!

http://idokjelei.hu/2012/10/biotech-farmok-vakcinak-es-gyogyszerek-a-gmo-termesben
 
"Az igazság tényleg furcsább, mint a fikció, főleg ami a biotechnológiai vállalatok nyíltan vállalt jövőbeli terveit illeti. Az egyik ilyen eset főszereplője a ProdiGene nevű biotechnológiai cég, amelynek vezetőit akár 1 év börtönbüntetésre is ítélhették volna 2002-ben mert „bio-gyógyszeripari” (ahol a bio a biotechnológiára utal) terményekkel fertőzték meg a hagyományos élelmiszereket. Ezek a növények az AIDS-szel, cukorbetegséggel és hasmenéssel összefüggésbe hozott gyógyszer és vakcina összetevőket termelnek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése