Magamról

Saját fotó
Budapest, Hungary
Az internet világok egész tárát nyithatja meg előttünk, olyan emberek, gondolatok és információk megismerését, amelyekkel enélkül talán sohasem találkoznánk. Az információ pedig hatalom, annak jó célokra történő felhasználására törekszem ezen blogban is. Az én világom is folyamatosan alakul, de alapvetően olyan értékek felismerését, megóvását tűztem ki célul, melyek mások számára is hasznosak lehetnek, illetve ezeket az információkat keresem másoknál is.

2011. május 21., szombat

Ne hagyd el a helyes utat!

Amikor az embernek sokasodnak a teendői, fontosabbnak tűnnek lényegtelenebb dolgok, amelyek háttérbe szorítanak igazán fontos dolgokat. Ilyenkor én is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy mi az, ami igazán számít.
Érthetőbbé téve a dolgot ma szakítottam rá időt, hogy például testedzésről, táplálkozásról, illetve a Zöld bloghálóitól olvassak.

Ennek részekén néztem bele Szendi Gábor honlapján található gyógyulások történeteibe, amely megerősített benne, hogy igenis, ezekkel a dolgokkal folyamatosan foglalkozni kell, újból erőt kell meríteni, ha letérünk a helyes útról, vagy új utakat kell keresnünk.
Pont ekcémás gyógyulásokról is szó volt, így mindenkinek, aki ebben szenved csak ajánlani tudom és persze másoknak is!:)

http://www.tenyek-tevhitek.hu/paleolit-gyogyulas.htm

A Zöld blogháló tagjaitól is idéznék ide, hátha egyébként elkerülné a figyelmeteket, a helyes út címhez kapcsolódóan:

http://dolgaink.tk/2011/05/08/a-legelso-parancsolat/
http://jand.info/2011/05/mirol-szol-az-elet/


Még csak egy rövid kerti beszámoló folytatás: gyerekeim nem győzik kivárni, hogy érjenek a gyümölcseink (cseresznye, ribizli, málna), már zölden erősen nézegetik, annak ellenére, hogy a kis fólia sátrunk alól minden nap szedünk 15-20 szem epret:)
Igaz én is nagyon várom, hogy annyi, kertből frissen szedett gyümölcsöt ehessünk, amennyi csak belénk fér :)
Már van újhagyma, saláta, a paradicsomok szépen nőnek, a kakukkfű gyönyörűen virágzik, magról vetett zsálya és oregano kikelt:)

Annyira szeretem ezt az évszakot! A virágaim gyönyörűek, teremnek az első gyümölcsök, a kert éled, hétvégenként kirándulunk, biciklizünk, a gyerekek még mesét sem akarnak nézni, holott sajnos télen erre sokat rákényszerültünk. Minden nap este 9-kor vesszük észre, hogy be kellene menni már a kertből, mert máskor ilyenkor már takarodót fújtunk.

Remélem mindenki ugyanígy élvezi a tavaszt!